Bestel een Coloriginal

De Coloriginals foto’s worden opgestuurd in een koker. Het is ook mogelijk om de prints af te halen. Voordeel hierbij is dat je gelijk een passende lijst kunt uitzoeken bij het werk mocht je dat willen. Ook afdrukken achter glas is mogelijk. Meer weten over de toepassingsmogelijkheden? Neem snel contact met ons op.

informeer naar de mogelijkheden:

06- 204 31 138

06 - 204 31 138

Kies uit twee soorten fotopapier:

Canson Platine Fibre Rag

Canson Infinity Platine Fibre Rag 310 gr/m² biedt u de look and feel van authentieke fotografie op film die geprint is op een bariet fotopapier. Zoals alle andere FineArt fotopapier van Canson Infinity, bestaat de Platine Fibre Rag uit 100% eerste klas katoen. Hierdoor wordt er op een natuurlijke manier een zuivere witheid gecreëerd zonder optische witmakers, ook wel OBA's genoemd, toe te voegen. In combinatie met de nieuwste ontwikkelingen met de coating resulteert dit fotopapier tot geweldige prints.

Hahnemühle Photorag Baryta

Hahnemühle Photo Rag Baryta 315gr/m2 combineert de waardes van een luxe papier op katoenbasis met het traditionele Baryta papier. De verfijnde textuur in het oppervlak met de zo typische Baryta weergavekwaliteit geeft het geprinte beeld een opvallend en expressief karakter. Het voldoet aan de duurzaamheids standaarden. Met de glanzende baryta toplaag biedt het zeer goede zwarting, kleurverzadiging en kleurruimte, subtiele gradaties en hoge beeldscherpte. Het geeft het speciale gevoel weer dat zo typisch is voor echte Fine Art papieren.

Breda, 1908 Ginnekenstraat

Breda, 1905 Prinsenkade

Breda, 1920 Grote Markt

Breda, 1908 Karrestraat

error: Content is protected !!