Before After

Stap in de Coloriginals tijdmachine

Coloriginals brengt het verleden tot leven. Beelden uit de tijd van zwart-wit fotografie, maar nu in een couleur locale. Alsof je op een aangename manier op het verkeerde been wordt gezet. 

Het realiseren van een geloofwaardige historische kleurenfoto is een intensief proces. Het écht tot leven brengen van oude beelden vraagt bijzondere vaardigheden. De bronfoto moet natuurlijk goed zijn; de kwaliteit, de compositie, het verhaal in de foto. En dan begint een uitdagende zoektocht. Research naar de omstandigheden, naar de kleuren en de context van toen.

Van oude straatbeelden naar digital art. De foto wordt, waar nodig, gerestaureerd en geretoucheerd. Omgevingsomstandigheden, lichtval, witbalans, schaduwwerking; alles moet kloppen. Het unieke eindresultaat bestaat uit vele lagen die met alle zorg en met veel geduld zijn ingevuld.

Coloriginals werkt al jaren met veel gedrevenheid aan fotoprojecten voor uiteenlopend gebruik. Nieuw leven blazen in oude foto’s; vergeten beelden, prachtige staaltjes van oude fotografie of persoonlijke herinneringen aan wat was. Het is er weer. Mooier dan ooit.

Breathe new life!

Een Coloriginal bestellen?

Mogelijk op verschillende formaten en op hoogwaardige kwaliteit geleverd. Neem contact met ons op en bel 06-20431138

Waarom Coloriginals?

Je ziet het steeds vaker, het inkleuren van oude foto’s.
Met een programma voor fotobewerking, of zelfs automatisch via een website of app. Maar een zwart-witfoto waarheidsgetrouw en gedetailleerd in kleur brengen, zodat het lijkt alsof de foto gisteren is gemaakt, dát is vakmanschap.
De magie zit hem in het detail.

Coloriginals doet dit sinds 2013.


Coloriginals geeft je een nieuw inzicht in hoe vorige
generaties de wereld zagen.

Maastricht, Hoogbrugstraat jaren '30

Maastricht 1935, Hoogbrugstraat | Fotograaf onbekend | Limburgs Museum

Ontdek de kracht van kleur

Aan je verre verleden ontleen je voor een groot deel jouw identiteit. Dat geldt voor families, voor merken, voor verenigingen. Zit dat verre verleden nu verstopt in een doos of het archief? Haal het weer tevoorschijn en toon je trots! Koester je oude zwart – witfoto’s en laat ze in detail herstellen door Coloriginals en zie de beelden voor het eerst in kleur. 

Vul het onderstaand formulier in en upload jouw foto. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren om de mogelijkheden te bespreken.

Zandvoort 1910
Beach
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier

Referenties

error: Content is protected !!